IMAO I IMPROVIZIRANI LABORATORIJ 60-godišnjak uzgajao marihuanu pored glavne ceste, pronašli mu i oružje

admin
0 0
Read Time:46 Second

Na području Lopara danas je otkrivena plantaža sa 125 stabljika indijske konoplje te improvizirani laboratorij u kojem je ranije uzgajana marihuana. Policija je uhitila šezdesetogodišnjeg muškarca iz tog mjesta, potvrdio je načelnik Policijske uprave Bijeljina, Jovica Vasilić.

Uhićen je muškarac s inicijalima B.S.

Plantaža se nalazila dvadesetak metara od lokalne ceste. Tijekom pretresa pronađena su i oduzeta dva kilograma marihuane, puška i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenih djela.

Akciju su izveli pripadnici Policijske uprave Bijeljina, u suradnji s Upravom za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom bijeljinskog Okružnog javnog tužiteljstva.

Pretres je proveden po nalogu Osnovnog suda u Bijeljini, s ciljem sprječavanja neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Uhićeni B.S. bit će predan Okružnom javnom tužiteljstvu u Bijeljini, uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima neovlaštene proizvodnje i prometa droga te nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materijala, prenosi Srna.

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Manchester City najveći favorit Lige prvaka, prati ga Real Madrid

Optino superračunalo napravilo je posebno predviđanje na temelju različitih statističkih parametara i presudilo da je Manchester City glavni favorit za osvajanje naslova prvaka Europe s 25.3 % šanse. Aktualni europski prvak Real Madrid nalazi se na drugom mjestu s 18.2 % izgleda, dok je treći Inter s 10.9 %. Zatim […]

Pretplatite se