Na Allianz Areni Bayern slavio 9:2

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

U 1. kolu Lige prvaka, Bayern je na Allianz Areni ugostio zagrebački Dinamo, a susret je završio rezultatom 9:2.

Već u 16. minuti Serge Gnabry je zatresao mrežu, no pogodak je poništen zbog zaleđa. Ipak, VAR je otkrio prethodni prekršaj te je dosuđen kazneni udarac. Harry Kane je bio precizan s bijele točke za vodstvo Bayerna od 1:0.

Bavarci su ubrzo povećali prednost. Guerreiro je u 34. minuti raspalio po lopti i pogodio za 2:0, a Olise u 38. minuti glavom postigao treći gol nakon ubačaja s lijeve strane. U drugom poluvremenu, Dinamo je pokazao znakove života. Bruno Petković je u 49. minuti uspio smanjiti na 3:1, a samo minutu kasnije Ogiwara je zabio za 3:2.

No, Bayern je ubrzo vratio kontrolu nad utakmicom. Kane je u 57. minuti povisio na 4:2, a ubrzo je asistirao Oliseu za 5:2. Ristovsko je potom igrao rukom, što je dovelo do novog kaznenog udarca, a Kane je bio neumoljiv te je u 73. minuti povisio na 6:2.

Samo nekoliko minuta kasnije, Bayern je dobio i treći kazneni udarac nakon prekršaja Theophilea nad Daviesom, a Kane je svojim četvrtim golom na utakmici postavio rezultat na 7:2. U završnici susreta, Sane je u 85. minuti pogodio za 8:2, a uvjerljivu pobjedu Bavaraca zapečatio je u sudačkoj nadoknadi Goretzka koji glavom pogađa za nevjerojatnih 9:2.

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Proračunski deficit: Federacija BiH iz plusa u minus

Ured za reviziju institucija u Federaciji Bosne i Hercegovine objavio je Izvještaj o izvršenju proračuna Federacije BiH za 2023. godinu, u kojem se navodi da je Federacija iz plusa od 200 milijuna za godinu otišla u minus od 534 milijuna KM. Za opoziciju je ovo očiti dokaz nesposobnosti aktuelne vlasti, […]

Pretplatite se