Općina Tomislavgrad isplatila novčanu naknadu svim vlasnicima imovine oštećene u olujnome nevremenu

admin
0 0
Read Time:28 Second

Dijelove općine Tomislavgrad (naselje Bobara i dio naselja Kolo) 9. rujna zahvatilo je olujno nevrijeme praćeno pijavicom te nanijelo veliku materijalnu štetu na građevinskim objektima i motornim vozilima.

Općinski načelnik je 12.9.2022. godine donio Odluku o proglašenju stanja prirodne nepogode. Ukupna šteta na imovini građana procijenjena je na 113.509,92 KM (predmetom procjene bili su isključivo objekti sa građevinskom dozvolom i registrirani automobili).

Svim vlasnicima imovine oštećene u nevremenu Općina Tomislavgrad isplatila je novčanu naknadu u iznosu 100% od procijenjene štete, navodi se u informaciji općinske Službe za civilnu zaštitu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

HBŽ: Mate Rimac najavljuje nova ulaganja

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije u četvrtak je održan radni sastanak na kojem su predstavnici Vlade HBŽ-a te inovator i poduzetnik, osnivač i direktor tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes Mate Rimac i direktor tvrtke Continental Adventures i predsjednik zaklade Linnovate Marin Mamuza razgovarali o dosadašnjim projektima i budućoj suradnji. […]

Pretplatite se