HBŽ: Mate Rimac najavljuje nova ulaganja

PROTV
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije u četvrtak je održan radni sastanak na kojem su predstavnici Vlade HBŽ-a te inovator i poduzetnik, osnivač i direktor tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes Mate Rimac i direktor tvrtke Continental Adventures i predsjednik zaklade Linnovate Marin Mamuza razgovarali o dosadašnjim projektima i budućoj suradnji.

Sastanku su uime Vlade HBŽ-a nazočili predsjednik Vlade Ivan Vukadin te ministri u Vladi Gordana Nakić, Dijana Puzigaća, Božo Perić i Draško Dalić.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjim ulaganjima poduzetnika Mate Rimca u Hercegbosansku županiju a konkretno su predstavljeni projekti ulaganja u turizam, u tvrtku Continental Adventure sa sjedištem u Livnu koja se bavi outdoor turizmom i marketinškim uslugama (foto, video i web) koja nudi jednodnevne i višednevne izlete, a trenutno i prvo glamping odmaralište na području Hercegbosanske županije.

Također, predstavljeno je ulaganje u tehnološki park Linnovate, te ulaganja u lokalne zajednice, među ostalima u DVD sv. Ana Lištani gdje je Mate Rimac donirao kupnju vatrogasnog vozila i izgradnju vatrogasnog doma.

Uz predstavljena ulaganja u Hercegbosanskoj županiji, na sastanku se razgovaralo o budućim ulaganjima i suradnji. Uz ostalo, bilo je riječi kako zaštititi prostor planine Krug, kao i o aktivnostima vezanim za proglašenje Dinare nacionalnim parkom.

Na koncu je od strane Vlade Hercegbosanske županije izražena zahvala za dosadašnja ulaganja, te podrška i spremnost za buduću suradnju.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zlatka Dalića ugostili franjevci u Livnu

Franjevački samostan svetih Petra i Pavla na Gorici u Livnu ugostio je izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, a povod su bili sportski uspjesi na međunarodnoj razini koje ostvaruje s nogometnom momčadi. Gorički fratri kao dobri susjedi (op.a. roditeljska kuća Zlatka Dalića je najbliža samostanu) htjeli su mu i osobno […]

Pretplatite se