Bjelica: Hajduk je najozbiljniji kandidat za prvaka, ali stavio bih ja to 50-50

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second
Karoglan radi dobar posao, Hajduk je najozbiljniji kandidat, ali stavio bih ja to 50-50, Dinamo ima najširi kadar i to je Dinamo, kazao je Nenad Bjelica u razgovoru za Novu TV.

Uz to, kazao je kako Hajduk ima lijepu prednost nad Dinamom, iako Plavi imaju nekoliko utakmica zaostataka te kako svoje šanse ima i Rijeka, ali ipak veće daje Splićanima i Zagrepčanima.

Mjesec i pol dana nakon otkaza u Trabzonsporu, Bjelica je preuzeo Union Berlin, klub koji je prošle godine završio na četvrtom mjestu Bundeslige, a sada se nalazi na dnu ljestvice.

Bivšem treneru Dinama i Osijeka ovo je prvi klub u Ligama petice, gdje mu uskoro dolazi Real Madrid s Lukom Modrićem.

Sigurno najveći izazov u karijeri. Doći u ligu petice, treći hrvatski trener koji vodi neki klub iz lige petice, izazov je i situacija, igramo za goli život i ostati u ligi ove sezone.

Ponosan sam što treći put vodim klub u Ligi prvaka, poseban je osjećaj biti u jednoj momčadi koja igra Ligu prvaka. Cilj je ostati u ligi, korak po korak, nema drugog puta. Ta prva pobjeda nakon 16 utakmica bez pobjeda nam je jako važna, istaknuo je trener Union Berlina.

Komentirao je i ždrijeb za Euro.

Kada gledamo imena, mogli smo dobiti lakšu grupu, međutim, protiv Talijana uvijek igramo, Španjolce smo imali na konopcima, kvalitetniji smo od Albanije. Igramo na domaćem terenu, bit će puno naših navijača, kazao je Bjelica.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovo su najmlađi milijarderi na svijetu: Samo jedan se obogatio sam

Na vrhu liste nalazi se 31-godišnji Mark Mateschitz, sin pokojnog austrijskog milijardera i osnivača Red Bulla Dietricha Mateschitza. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na čak 34,7 milijardi dolara Prosječni milijarder ima 65 godina, pokazuju podaci Forbesa. Međutim, starost nije uvjet za zgratanje velikog bogatstva. Ovo je deset ljudi koji imaju 30 […]

Pretplatite se