Suradnje inspekcijskih organa u FBiH

admin
0 0
Read Time:50 Second

Sastanak direktora Federalne uprave za inspekcijske poslove i županijskih uprava za inspekcijske poslove održan je danas u Sarajevu, na poziv novoimenovane direktorice Federalne uprave za inspekcijske poslove Ivane Prvulović. Obzirom da u HNŽ i SBŽ nisu osnovane županijske uprave za inspekcijske poslove, sastanku su prisustvovali i predstavnici inspekcijskih organa pri ministarstvima iz te dvije županije.

Usuglašen je i niz zaključaka kako bi se, unaprjeđenjem suradnje inspekcijskih organa, povećala efikasnost i svrsishodnost inspekcijskih nadzora u FBiH, izbjeglo dupliranje aktivnosti, osigurala bolja uporeba javnih resursa i smanjio prekomjerni pritisak na poslovne subjekte.

Predstavnici županijskih uprava za inspekcijske poslove i inspekcijskih organa u HNŽ i SBŽ iskazali su zadovoljstvo opredjeljenjem direktorice Prvulović ka otvorenoj komunikaciji, suradnji i podršci razvoju inspekcijskih organa u FBiH.

Sastanku su nazočili direktori županijskih uprava za inspekcijske poslove Unsko-sanske, Tuzlanske, Zeničko-dobojske, Bosansko-podrinjske, Zapadno-hercegovačke, Sarajevske, Hercegbosanke županije, te glavni inspektori i inspektori iz ministarstava Hercegovačko-neretvanske i Srednjobosanske županije, priopćeno je iz Federalne uprave za inspekcijske poslove.

 

izvor: Večernji.ba

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PREKID RADA ODVJETNICIMA IZ FBiH

Skupština Odvjetničke komore Federacije BiH donijela je odluku o obustavi rada i zastupanja u predmetima obrane po službenoj dužnosti pred Sudom Bosne i Hercegovine, počevši od prvi kolovoza 2024. godine, pa sve do ispunjenja zahtjeva, saznaje Hercegovina.info. Naime, odvjetnicima od prosinca 2023. nije plaćena niti jedna izvršena radnja, a što […]

Pretplatite se