Livanjski vatrogasci dobili novo vozilo

admin
0 0
Read Time:39 Second

U krugu Vatrogasnog doma u Livnu izvršena je primopredaja terenskog vatrogasnog vozila.

Projekt nabavke vozila realizirao je Grad Livno a livanjskim vatrogascima ključeve i vozilo na daljnje korištenje predao je gradonačelnik Darko Čondrić.

Vozilo je u potpunosti opremljeno i sa svom dodatnom opremom a vrijednost nabavke iznosila je 52.650,00 konvertibilnih maraka.

Kako je navedeno iz Službe za civilnu zaštitu i vatrogastvo Grada Livna u dogledno vrijeme vozilo će biti opremljeno i spremnikom za vodu, visokotlačnim modulom za gašenje požara i raznim alatima a vatrogascima će služiti za gašenje požara na nepristupačnim terenima.

Djelatnicima Profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Livna navedeno vozila bit će od velike pomoći u njihovom radu, podići razinu kvalitete samih intervencija te će i to doprinijeti sigurnijem mjestu življenja u Livnu, navode iz nadležne Službe.

 

 

Livno online

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nogometaši Širokog Brijega deklasirali Igman u Konjicu

Nogometaši Širokog Brijega s 3:0 deklasirali su Igman u Konjicu u sklopu 4. kola WWin lige BiH. U velikoj pobjedi Širokog Brijega strijelci su bili Filip Taraba (41), Domagoj Jelavić (51) i Stipe Vučur (63). Filip Taraba je eurogolom u 41. minuti doveo Široki Brijeg u vodstvo. Nakon kornera, odbijena […]

Pretplatite se