Hrvatice na krovu svijeta: Ne znam još kako to opisati

Domagoj
0 0
Read Time:47 Second

Senzacionalan uspjeh ostvarile su hrvatske džudašice Barbara Matić i Lara Cvjetko na Svjetskom prvenstvu. Matić je obranila naslov svjetske prvakinje u kategoriji do 70 kilograma, u finalu je porazila Cvjetko koja je time došla do srebra, javlja HRT.

– Stvarno sam presretna, ne znam još kako to opisati drugim riječima, hrvatsko finale i ispisali smo još jednu povijest hrvatskog džuda i svaka nam čast! Presretna sam, rekla je Barbara Matić.

Prvu veliku seniorsku medalju osvojila je 21-godišnja Cvjetko.

– Ja sam postala viceprvakinja svijeta ovdje u Taškentu, nevjerojatan osjećaj, u finalu sam se borila s Barbarom, dvije medalje idu natrag u Hrvatsku, predivan osjećaj. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam ovo napravila, ovo mi je prva seniorska medalja. Prva seniorska svjetska medalja i idem dalje, nastavit ću raditi i nadam se da je ovo tek početak.

Kategorija do 70 kg, u kojoj su 44 natjecateljice, ujedno je najbrojnija kategorija u konkurenciji džudašica na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Zmijavcima, nećete vjerovati, otkriven spomenik žabi!

Otkrivaju se mnogi spomenici diljem svijeta u spomen, u čast, u slavu, u sjećanje na poznate ljude, njihovih djela, otkrivaju se u čast pobjeda, nekih posebnih događaja. Spomenici čuvaju spomen na nešto veliko i lijepo što je bilo od koristi nekom narodu,nekoj državi, gradu,nekom mjestu. Imoćani su pak jedinstveni po tom […]

Pretplatite se