Liga prvaka: Dinamo večeras gostuje kod Salzburga

admin
0 0
Read Time:42 Second

Hrvatski prvak Dinamo večeras od 21 sat igra utakmicu trećeg kola Lige prvaka. Protivnik će mu biti austrijski velikan RB Salzburg, a utakmica se igra u Austriji pa se stoga može očekivati veliki broj Bad Blue Boysa. Prijenos će biti dostupan svim gledateljima, a prenosit će ga HRT na Drugom programu, a moći će se uživo pogledati i na Arena Sport 1.

 

Ni Salzburg ni Dinamo još nemaju pobjedu nakon prva dva kola Lige prvaka, domaćin nije u prva dva kola osvojio ni bod, čak nema niti pogodak, dok je Dinamo upisao poraz 9:2 od Bayerna i remi (2:2) s Monacom.

– Salzburg je definitivno kvalitetna momčad koja ima veliku vrijednost, igrače sa svih strana svijet, u svakoj utakmici u Ligi prvaka vjerujemo da možemo napraviti nešto dobro, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

KOLEKTIV EMEMEM: Nova umjetnička atrakcija na ulicama Mostara

Udruga Rezon i organizatori StreetArts festivala Mostar s radošću najavljuju uspješan završetak umjetničke rezidencije francuskog kolektiva Ememem u Mostaru kojom su se nastavile aktivnosti SAFMo 2024. te koje je podržala Kvinna till Kvinna fondacija. Ovaj tim umjetnika reinterpretirao je praznine, rupe i “greške” u urbanim pejzažima, stvarajući inspirativna mjesta koja […]

Pretplatite se