Zračna luka Mostar dobiva bazu SkyAlpsa: 3 leta tjedno za Rim, 2 za Munchen, Stuttgart, Bari, Napulj, Cataniu i Palermo

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Zamaaro je dobio ekskluzivnu potvrdu onog što se tjednima nagađa – Zračna luka Mostar dobiva bazu SkyAlpsa iduće proljeće!

Bazirani avion će imati 8 linija. Za sad se zna da će SkyAlps letjeti 3 tjedna leta za Rim, te po 2 tjedna lete za Munchen, Stuttgart, Bari, Napulj, Cataniu i Palermo.

Za Veronu se više neće letjeti. To je ukupno 15 tjednih letova. Dogovara se i 8. linija, još uvijek nije definirana, a na uskoj listi su Beč i Milano Bergamo. To znači da će baza imati 17 tjednih letova.

”Mostar je u finalnim pregovorima i sa jednim LCC za letove, sve će se znati u idućih dva-tri tjedna. Znam ime kompanije, ali sam obećao da ju još neću iznositi.

Ukoliko ta kompanija otvori neku od ovih linija, onda će se umjesto te linije SkyAlpsa tražiti alternativnu linija koju će letjeti SkyAlps.

Odličan deal Mostara i SkyAlpsa koji je vrlo fleksibilan i želi se prilagoditi potrebama Mostara”, rekao je ravnatelj Zračne luke Mostar Marko Đuzel.

Inače Đuzel je vrlo zadovoljan SkyAlpsom koji nije otkazao ni jedan jedni let prošle godine, te je slijetao čak i po jakom vjetru.

Paralelno sa SkyAlpsom Mostar će i dalje imati po tri tjedna leta Air Serbie i Croatie Airlines, a koje će obije kompanija letjeti i cijelu zimu, te će imati niz chartera.

Stoga bi aerodrom mogao ove godine preći i 100.000 putnika.

 

Čapljinski portal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Svjetski dan turizma: Povećana globalna vidljivost BiH

Svjetski dan turizma obilježava se svake godine 27. rujna kako bi se potaknula svijest o važnosti turizma i njegovoj društvenoj, kulturnoj, političkoj i ekonomskoj vrijednosti. Direktor projekta USAID Turizam Feđa Begović je, osvrćući se na uspješnu turističku sezonu 2024. godine, a u povodu Svjetskog dana turizma 27. rujna, izjavio da […]

Pretplatite se