USPJEŠNA AKVIZICIJA Hrvati preuzeli tvrtku iz BiH

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Hrvatska CIAK Grupa objavila je u petak na Zagrebačkoj burzi kako je uspješno okončala proces preuzimanja tvrtke Sim Impex d.o.o. Banja Luka, piše BiznisInfo.ba.

Proces preuzimanja započet je u travnju ove godine, a bila su potrebna regulatorna odobrenja.

BiznisInfo.ba podsjeća kako CIAK-u ovo nije prva akvizicija u BiH. Prije tri godine su preuzeli također jednog od lidera u sektoru, banjolučku tvrtku Auto Milovanović.

CIAK ima razvijenu i vlastitu mrežu poslovnica u našoj zemlji, a s ovim akvizicijama postaju lider sektora.

Inače, tvrtka Sim Impex d.o.o. jedna je od vodećih nezavisnih distributera autodijelova (IAM) u Bosni i Hercegovini, ostvarujući promet veći od 21 milijun eura s 245 zaposlenika na 33 lokacije širom Bosne i Hercegovine.

Zahvaljujući visoko razvijenom logističko-distributivnom sustavu, portfelju od nekoliko tisuća kupaca, asortimanu od preko 120.000 jedinstvenih referenci rezervnih dijelova i kvalificiranim zaposlenicima ima snažan potencijal da postane vodeći IAM distributer u Bosni i Hercegovini.

”Uzimajući u obzir core business CIAK Grupe i njenu prisutnost u Bosni i Hercegovini, tvrtka Sim Impex d.o.o. jedan je od naših (CIAK-ovih) sljedećih koraka za konsolidaciju u južnoj i istočnoj Europi. CIAK Grupa želi toplu dobrodošlicu novoj kompaniji i novim članovima tima. Veselimo se daljnjem zajedničkom razvoju poslovanja, integraciji i sinergiji na razini CIAK Grupe”, naveli su iz CIAK-a.

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Posljedice bujica u Dalmaciji: Voda u kućama, podignut asfalt, porušena plaža...

U Zadarskoj županiji danas se saniraju posljedice jučerašnjih obilnih kiša. Na području Novigradskog i Karinskog mora palo je više od 50 litara kiše po četvornom metru, a neslužbena mjerenja govore da je lokalno palo čak i oko 90 litara po četvornom metru. “Materijalna šteta će se utvrđivati tijekom sljedećih dana. […]

Pretplatite se