Dinamo otkazao prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim

admin
0 0
Read Time:42 Second

Otkazana je prijateljska utakmica Zrinjskog i Dinama koja se trebala igrati u Mostaru.

Planirana prijateljska utakmica između Dinama i Zrinjskog iz Mostara, koja je bila planirana u reprezentativnoj pauzi, nažalost, neće biti organizirana. S obzirom da je došlo do promjene glavnog trenera i cijelog stožera, klub i trener su procijenili da je u ovom trenutku prioritet da momčad iskoristi reprezentativnu pauzu za dodatno “upoznavanje” i treniranje kako bi što spremniji dočekali nastavak sezone.

Naravno da nam je žao što nećemo odigrati utakmicu s prijateljima iz Mostara, ali smo svakako sigurni da ćemo prvom sljedećom prilikom to organizirati. Plava noć koju smo organizirali u Mostaru ostaje i dalje po planu i klub će je čvrsto poduprijeti u organizaciji, objavili su službeno iz Dinama.

Podsjećamo, Dinamova Plava noć održat že se 12. listopada u svadbenom salonu Luna u Čulama kod Mostara.

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prskalo i Kozina dobili poziv za mladu reprezentaciju BiH

Izbornik U-21 reprezentacije BiH Vinko Marinović pozvao je Marka Kozinu i Antonija Prskala za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2025. godine. Mladu reprezentaciju BiH 15. listopada čeka utakmica protiv Cipra, a ista će se igrati na stadionu Grbavica u Sarajevu. Kozina je za U-21 reprezentaciju BiH debitirao u lipnju […]

Pretplatite se