Donja Jablanica iz zraka: Nakon stravičnih poplava mjesto izgleda neprepoznatljivo

admin
1 0
Read Time:46 Second

Brojna mehanizacija i ljudstvo nalaze se na ovom području od ranog jutra i pokušavaju doći do dijelova koji su najteže pogođeni poplavama, gdje su bujice odnijele i čitave kuće, pišu Grude Online . Magistralne i lokalne ceste i dalje su na ovom području blokirane, a stanovnici Donje Jablanice najviše ističu da su im trenutno najpotrebniji svijeće i pitka voda.

Fotoreporterska ekipa Klix.ba od jutra je na ovom području te izvještava o stanju u Jablanici, ali i na drugim mjestima. U videu koji donosimo može se vidjeti kako ovo područje izgleda neprepoznatljivo u usporedbi s prethodnim danima.

Nadležne službe su do sada obavijestile javnost da je na ovom području poginulo 16 osoba, a strahuje se da ih ima još ispod ruševina.

Mnogi dužnosnici, kako s lokalne, tako i s federalne i državne razine, posjetili su Donju Jablanicu te najavili da će se staviti na raspolaganje sva raspoloživa sredstva kako bi se ovo područje obnovilo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Iz Jablanice sve tužnije priče: Među žrtvama 29-godišnja trudnica, bračni par pronađen zagrljen

U stravičnim poplavama koje su preksinoć pogodile dijelove Bosne i Hercegovine, Avaz saznaje da je jedna od žrtava i 29-godišnja trudnica iz Jablanice. Ona je među prvim žrtvama koje su pogodile ovo područje. Također, prema informacijama Avaza, skoro cijele obitelji izgubile su živote. Jedan bračni par pronađen je zagrljen u […]

Pretplatite se