POTJERA NA KUPRESU Bježao policiji, probio policijsku blokadu i nastavio dalje

admin
0 0
Read Time:49 Second

Mnogi vozači koji su se danas oko i iza podneva našli na cestama oko Kupresa možda su pomislili da se snima akcijski film, ali tomu nije tako, piše hercegovina.info.

Naime, riječ je bila o policijskoj potjeri za kombi vozilom koje se nije zaustavilo na znakove policije, te je isti nastavio kretanje.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, službenici policije su se dali u potjeru, a i na području Kupresa je napravljena blokada na cesti gdje su se popriječila policijska vozila.

Kombi vozilo je probilo i tu blokadu, te je na vozilima nastala veika materijalna šteta, dok je vozač kombija nastavio vožnju dalje, potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) za Hercegovina.info.

Prema zadnjim saznanjima, kombi je nedugo nakon probijanja policijske blokade sletio s kolnika jer mu je pukla guma. Osim materijalne štete, za sada nema informacija o ozlijeđenim osobama.

Do okončanja očevida i uklanjanja policijskih vozila, promet je na tom dijelu magistralne ceste obustavljen.

 

 

hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Stanovnici BiH plaćaju jednu od najnižih općih stopa PDV-a

Stanovnici Bosne i Hercegovine plaćaju jednu od najnižih općih stopa PDV-a (17%) na Starom Kontinentu. Uz to, Bosna i Hercegovina jedina uz Dansku promet roba i usluga oporezuje jedinstvenom stopom. Naime, prosječna opća stopa PDV-a za države članice Europske unije iznosi 21,6%. Najnižu opću stopu među članicama EU-a ima Luksemburg […]

Pretplatite se