HNŽ službeno: 19 smrtno stradalih i šestero nestalih

admin
1 0
Read Time:42 Second
Prema službenim podacima iz Stožera Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) i MUP-a HNŽ-a, broj smrtno stradalih osoba na poplavom pogođenim područjima HNŽ-a, zaključno s ovim izvješćem, iznosi 19 mrtvih.
Od ukupnoga broja smrtno stradalih, šesnaest je osoba iz Jablanice, tri iz Konjica. Prema podacima MUP-a, u Konjicu je aktivna potraga za dvije prijavljene nestale osobe, u Jablanici za njih četvero. Od 19 smrtno stradalih, jedno je tijelo još uvijek neidentificirano, priopćeno je u utorak večer iz Vlade HNŽ-a. I dalje je u prekidu prometna komunikacija između Mostara i Jablanice te Jablanice i Blidinja, dok se promet između Jablanice i Prozor-Rame odvija otežano.
Policija upućuje vozače na zamjenske prometne pravce. Na dionici od Jablanice do Konjica mogu prometovati osobna vozila i teretna vozila bez prikolice. Svi su koridori otvoreni za spasilačke i druge žurne službe.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U PRODAJI ULAZNICE ZA OBLJETNICU “KAPI LJUBAVI”

Ulaznice za obljetnicu “Kapi ljubavi” možete nabaviti : -KOD FRA ĐOKE, -ured “KAP LJUBAVI”, -RENOME, -ELEMENTS, -STREET, -COURAGE, -STEP, -od 18.10 u svadbenom salonu i restoranu kod LOVRE P.s. Kupnjom ulaznice/vašim dolaskom pomažete rad “Kap ljubavi” i daljnje projekte Udruge! Hvala vam što pomažete da pomognemo! Dobro nam došli! Vidimo […]

Pretplatite se