NOGOMETNI SPEKTAKL ZVIJEZDA HRVATSKE I BIH U NOVOM TRAVNIKU

admin
0 0
Read Time:37 Second

 

Humane zvijezde Hrvatske i BiH napravile su pravi spektakl na humanitarnoj utakmici na novotravničkom gradskom stadionu. Mnogi ljubitelji nogometa imali su priliku vidjeti svoje idole iz mladosti dok su organizatori doveli i neka od aktualnih nogometnih imena, aktivne sportaše, glumce i pjevače kako bi dokazali da sport ujedinjuje i stvara pozitivnu atmosferu.

Prije početka same utakmice odsvirana je himna hrvatskog naroda te himna BiH. Humane zvijezde Hrvatske pobijedile su kolege iz Bosne i Hercegovine rezultatom 6-4 u revijalnom susretu održanom u Novom Travniku. Ovaj susret, odigran u humanitarne svrhe, bio je posvećen instituciji koja brine za djecu s poteškoćama u razvoju u ovoj srednjobosanskoj županiji.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ZAVRŠEN JEDNOGODIŠNJI PROJEKT "PAZITE NA SVOJE SRCE"

  Dom zdravlja Tomislavgrad organizacijom treće mobilne ordinacije i predstavljanjem rezultata jednogodišnjeg istraživanja o visokom krvnom tlaku u sklopu projekta „Pazite na svoje srce“ obilježio je ovogodišnji Svjetski dan hipertenzije. Javnozdravstveni projekt „Pazite na svoje srce“ pokrenut je prošle godine s ciljem prevencije arterijske hipertenzije i poboljšanja liječenja i kontrole […]

Pretplatite se