Kod Konjica pronađeno još jedno tijelo: Broj smrtno stradalih u HNŽ porastao na 21

admin
0 0
Read Time:37 Second

Na području Konjica pronađeno je još jedno tijelo stradalo u razornim poplavama koje su pogodile BiH u noći s 3. na 4. listopada, potvrdio je za Fenu Husein Hodžić, pomoćnik gradonačelnika u Službi za civilnu zaštitu i vatrogastvo Konjic.

– To su četiri smrtno stradale osobe na području Konjica, a traga se za još jednom osobom – rekao je Hodžić. Ovim je broj smrtno stradalih u Hercegovačko-neretvanskoj županiji porastao na 21. Od tog broja, 17 osoba je iz Jablanice, dok su četiri žrtve iz Konjica.

Potraga za tri nestale osobe u Jablanici je još uvijek aktivna, dok se u Konjicu traga za jednom nestalom osobom. Jedno od tijela još uvijek nije identificirano. Uz 21 žrtvu u HNŽ-u, tri osobe su stradale i u Fojnici.

Večernji list
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Apel za obnovu željeznica: Vanjskotrgovinska komora traži rješenje u suradnji s Hrvatskom

Uslijed uništene željezničke infrastrukture na potezu od Mostara prema Jablanici gospodarstvo Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske, trpi iznimno velike štete, a dokaz za to su izračuni i procjene koje je Večernji list dobio iz Vanjskotrgovinske komore BiH, čiji je predsjednik dr. sc. Vjekoslav Vuković potvrdio kako je održao sastanak […]

Pretplatite se