Krajem tjedna u naše krajeve stiže saharski pijesak

admin
0 0
Read Time:45 Second

Afrički pijesak ponovno stiže u naše krajeve.

 

Po visini se nastavlja pritjecanje toplog zraka iz sjeverne Afrike, tako da će se krajem tjedna atmosfera zamutiti i obojiti žutim tonovima afričkog pijeska, piše meteorolog N1 televizije Bojan Lipovšćak.

Jutros je u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini je sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka izmjerene u 8:00 sati (°C): Bjelašnica 4; Livno i Široki Brijeg 8; Sokolac 9; Bugojno 10; Sarajevo 11; Drvar, Gradačac, Jajce, Mostar, Prijedor, Sanski Most, Srebrenica, Trebinje i Zenica 12; Bihać i Tuzla 13; Banja Luka, Bijeljina, Doboj i Zvornik 14; Neum 15°C.

Danas u Bosni većinom sunčano uz umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva će biti i pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22°C, na jugu zemlje do 25°C.

Grude.com
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Održana Plava noć u Hercegovini

Plava noć, događaj u organizaciji GNK Dinamo Zagreb, održana je u Subotu 12. listopada u Svadbenom salonu Luna na Čulama. Ovaj prestižni događaj započeo je u 20 sati, a u delegaciji Dinama prisustvovali su predsjednik uprave kluba Zvonimir Manenica, te prvotimci Dino Perić i Luka Stojković. Osim njih, među gostima […]

Pretplatite se