Sedmogodišnjak iz BiH osvojio žiri Supertalenta: “Ne zanima mene gitara, već šargija!”

admin
0 0
Read Time:30 Second
Marko Ivandić, sedmogodišnjak iz Žepča, oduševio je publiku i žiri Supertalenta svojim nastupom na šargiji. Dok mnogi vršnjaci žele učiti svirati modernije instrumente poput gitare, Marko je izjavio da njega “ne zanima gitara, već šargija”.
Uči svirati po sluhu i s nevjerojatnom lakoćom prenosi zvukove bosanske tradicije. Njegova izvedba mu je donijela sva četiri “da” od članova žirija! “Kako ti to i lupkaš i sviraš”, upitala je oduševljeno Martina. “Što još voliš u životu raditi”, dodala je. Simpatični Marko odgovorio joj je i pokazao stoj na rukama, prenosi Nova TV. “Ma ti si profesionalac”, komentirao je Fabijan.
VIDEO:
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Stanovništvu Jablanice bit će potrebna pomoć - spremno oko 60 psihologa

Nakon razornih poplava koje su prouzrokovale ljudske žrtve i veliku materijalnu štetu, stanovništvu zahvaćenih područja, poput Jablanice, osim humanitarne pomoći, potrebno je pružiti i adekvatnu psihološku podršku. Prema riječima stručnjaka, kada prestane javna solidarnost i dijeljenje boli, mnogi pogođeni osjećaju usamljenost i nesigurnost, a izostanak stručne pomoći može dovesti do […]

Pretplatite se