GRAS upozorava na lažne internet informacije o prodaji godišnjih karata po cijeni od 4 KM

admin
0 0
Read Time:41 Second

Iz Kantonalnog javnog komunalnog poduzeća GRAS obavještavaju javnost da putem društvene mreže facebook kruži potpuno netočna informacija po pitanju prodaje GRAS-ovih godišnjih karata za prijevoz po cijeni od 4 KM.

Naime, na facebook stranici “Kartica javnog prijevoza Sarajevo“ objavljen je status, odnosno informacija da “kompanija GRAS uvodi novu transportnu karticu za modernizirani sistem plaćanja s godišnjom pretplatom po specijalnoj cijeni od samo 4 KM”, te se tom objavom potiče javnost da istu kupe i koriste u vozilima javnog prijevoza.

Također, ta stranica objavila je i izgled smart godišnje kartice sa logom poduzeća KJKP GRAS.

– U potpunosti odbacujemo navedenu objavu kao neistinitu za koju će kao i za zloupotrebu službenih podataka biti podnijeta krivična prijava nadležnim organima – navode iz GRAS-a.

Pozivaju građane da ne podliježu ovakvim i sličnim prevarama koje su često prisutne na društvenim mrežama.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

EU agencija za okoliš: Zdravlje europskih voda nije dobro

Obzirom na samo 37 posto površinskih voda koje su u dobrome ili vrlo dobrom ekološkom stanju Europa mora bolje upravljati svojim vodnim resursima da bi svojim građanima zajamčila opskrbu kvalitetnom vodom, upozorila je Europska agencija za okoliš (EEA). Agencija EU-a sa sjedištem u Kopenhagenu istaknula je da postoji hitna potreba […]

Pretplatite se