Postalo skupo i umrijeti

admin
0 0
Read Time:3 Minute, 39 Second
U Hrvatskoj, uz sva ostala poskupljenja, rastu i cijene pogreba, one znatno variraju od regije do regije, a postupno se mijenja i način ukopa pokojnika jer je sve popularnije kremiranje.

U Zagrebu su cijene ispraćaja pokojnika posljednjih godina najviše rasle u segmentu pogrebne opreme, a sve je popularnije kremiranje koje je jeftinije od tradicionalnog ukopa, rekao je Hini Renato Habulin iz tvrtke za pogrebne usluge Habulin.

Prosječna cijena pogreba u Zagrebu oko 2.000 eura

Prosječan ispraćaj pokojnika u Zagrebu, što uključuje lijes, prijevoz preminulog, glazbu ili zbor i ostalo što je sastavni dio oproštaja stoji otprilike 2.000 eura. Naravno, cijena može biti znatno viša ili niža, ovisno o opremi i dodatnom sadržaju.

Cijena kremiranja, doznaje se u Zagrebačkom holdingu, iznosi 146 eura, a tome treba dodati cijenu kontrolnog pregleda umrlog prije kremiranja od 21,4 eura. Uporaba rashladne komore po danu, takozvana ležarina, iznosi 16,4 eura.

Josip Behin iz Koprivnice kaže da su cijene pogrebnih usluga u Podravini u zadnje vrijeme rasle u prosjeku 20 posto, a neki su pogrebnici poskupjeli i do 35 posto.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

“Zeleno svjetlo” za 7 projekata od 3,2 mlrd. KM, od zdravstva do autocesta

U vremenima smanjene ekonomske aktivnosti, koja je zapravo posljedica borbe protiv inflacijskih pritisaka, od osobito je važnosti očuvati javne investicije na razini koja će jamčiti gospodarski napredak, odnosno rast BDP-a, a u tom smislu Federacija BiH namjerava u iduće dvije godine realizirati niz značajnih projekata, od infrastrukture pa do modernizacije […]

Pretplatite se