Popucali stupovi Pelješkog mosta…

admin
0 0
Read Time:33 Second

Na stupovima Pelješkog mosta koji nose sajle, već neko vrijeme su golim okom vidljive površinske pukotine. Kako nam objašnjavaju stručnjaci, ne radi se o konstruktivnim pukotinama koje ugrožavaju sigurnost mosta.

Iako tvrde da se takve promjene mogu dogoditi na betonskim površinama zbog promjena temperature i naprezanja, nikome nije drago to čuti.

Zanimljivo je i da je donesena odluka da se most pregleda, ali sad su se u priču uključile Hrvatske ceste koje žele za pregled mosta uzeti konzorcij koji je dao 180 tisuća eura skuplju ponudu.

Odabir im je država već jednom poništila, pa se sumnja da Hrvatske ceste to rade zbog pogodovanja nekome, javlja 24sata.hr.

 

Grude.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Muškarac osuđen na zatvor zbog izazivanja požara i štete od preko 33.000 KM

U kaznenom predmetu protiv optuženog Josipa Kolobarića zbog kaznenog djela Izazivanje opće opasnosti iz članka 323 stavak 1 KZ FBiH po optužnici Županijskog tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg podignutoj 20.travnja 2022. godine, odlučujući o žalbi Tužiteljstva i žalbi optuženog Josipa Kolobarića podnesenim protiv nepravomoćne presude Općinskog suda u Širokom Brijegu kojom […]

Pretplatite se