City nastavlja niz: Tri gola u sudačkoj nadoknadi

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second
Četiri utakmice, 14 golova, 3,5 gola po utakmici, tri u sudačkoj nadoknadi, tamo u “devedeset i nekoj. Čak sedam ih je postignuto na utakmici Brentforda i Ipswicha. Za razliku od nekih prethodnih utakmica, ovaj put nije bilo ranih golova igrača Brentforda, sada su gosti poveli, nešto kasnijim u 28. minuti Hirst se izborio za loptu, proigrao je Szmodics koji precizno pogađa. Samo dvije minute kasnije skoro na isti način puca obrana domaćih, sada asistira Chaplin, a strijelac je Hirst. U tom trenutku su sigurno navijači Ipswicha pomisli kako je vrijeme za prvu pobjedu u ovoj sezoni. Ali. Šest minuta je trajala nadoknada prvog dijela, sasvim dovoljno u Engleskoj za jedan, možda i dva gola. U ovom slučaju je prvo Wissa smanjio na 1:2, a onda Clarke na gol liniji nije zaustavio loptu koju je uputio upravo Wissa. U 50. minuti nakon VAR-a sudac je dosudio penal koji je u gol pretvorio Mbeumo. U 68. minuti Clarke pravi prekršaj na ivici kaznenog prostora. Prekršaj za drugi žuti i Ipswich ostaje s deset igrača. S igračem više Brentford je stvorio nekoliko prilika, ali ih nije iskoristio. Što su gosti naravno kaznili u 85. minuti, preko Delapa. Kada je izgledalo da gotovo sigurno gosti uzimaju bod na ovom gostovanju, ide centaršut Mbeuma za kojeg je golman Ipswicha kasno shvatio može završiti u golu za konačnih 4:3.
City je odlično krenuo protiv Southamptona, Haaland je u petoj minuti savladao golmana gostiju, mirisalo je na katastrofu gostiju ali se ona nije dogodila. Gosti su pojedinim trenucima imali veći posjed lopte, čak su u pogodili prečku. Manchester City je produžio seriju bez poraza na 32 utakmice. Aston Villa je dugo lomila Bournemouth ali ga nije uspjela slomiti. Iako se činilo da jeste. Golom Barkleya, Villa je vodila do 96. minuti, a onda je u posljednjoj akciji na utakmici nakon slobodnog udarca Evanilson je na prvoj stativi zahvatio loptu. Ne jako, ali dovoljno za trijumf.
Nevjerojatnu završnicu su odigrali Brighton i Wolverhampton. Domaćini su vodili 2:0 pet minuta prije kraja, a onda su gosti u pet minuta gosti izvukli bod. Aït-Nouri i Matheus Cunha su bili strijelci.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Posljedice pomjeranja sata na organizam i zdravlje

Nekima će pomicanje sata u noći na nedjelju donijeti zdravstvene tegobe. Kazaljke se s tri sata pomiču na dva. Stariji ljudi i djeca teže će promijeniti dosadašnju uhodanu rutinu, pogotovo jer će već u 17 sati pasti mrak. Mnogi će stručnjaci to povezati sa simptomima poput bezvoljnosti, lošeg raspoloženja i […]

Pretplatite se