Blažena Djevica Marija se obratila svijetu pred blagdan Svih svetih

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Blažena Djevica Marija je, prema svjedočenju međugorske vidjelice Marije Pavlović Lunnetti, poslala poruku u povodu blagdana Svih svetih. U poruci, Marija poziva vjernike, posebno djecu, da traže zagovor svetaca i mole se kako bi ujedinjeni s njima pronašli mir. Naglasila je važnost nasljedovanja svetaca kao uzora za sveti život te izrazila svoju duhovnu blizinu.

“Draga djeco! U ovom vremenu kada slavite dan svih svetih, tražite njihov zagovor i molitve, da biste u jedinstvu s njima pronašli mir. Neka vam sveci budu zagovaratelji i primjer da ih nasljedujete i sveto živite. Ja sam s vama i zagovaram pred Bogom za svakoga od vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Fenomen Međugorja

Međugorje, malo mjesto u Bosni i Hercegovini, postalo je svjetski poznato od 1981. godine kada je šestero djece i mladih tvrdilo da im se ukazala Blažena Djevica Marija. Ukazanja su nastavila redovito dolaziti, a Djevica Marija, nazvana Kraljicom Mira, prenosi poruke mira, molitve, obraćenja i nade.

Ključne poruke Gospe iz Međugorja:

  1. Mir i pomirenje – Gospa poziva na mir u srcima i među narodima.
  2. Molitva, osobito krunica – Redovita molitva, posebno obiteljska, temelj je vjere.
  3. Obraćenje i post – Gospa poziva vjernike na duhovni preobražaj i post dvaput tjedno.
  4. Euharistija i ispovijed – Poziva se na redovito sudjelovanje u sakramentima.

 

 

Grude.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Enomrno narastao broj zaraženih ospicama

U kolovozu je od velikog kašlja oboljelo 15 osoba, i to u Zeničko-dobojskoj, Srednjobosanskoj, Hercegovačko-neretvanskoj te Sarajevskoj županiji Zbog niskog postotka imunizacije djece u Bosni i Hercegovini bilježi se sve veći broj oboljelih od zaraznih bolesti za koje se godinama smatralo da su iskorijenjene. Naime, prema podacima Zavoda za javno […]

Pretplatite se