Kinez otrčao čitav maraton pušeći cigarete jednu za drugom pa postao viralni hit

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

KINEZ koji je u Guangzhouu otrčao maraton s cigaretom u ustima postao je zbog svog bizarnog poteza internetska senzacija.

Čovjek, koji je poznat pod nazivom ujak Chen, čitavo vrijeme je trčao ne odvajajući se od duhana, a fotke njegovog pothvata brzo su se počele širiti društvenim mrežama.

Chen je stazu od 42 kilometra uspio prevaliti za tri sata i 28 minuta, što je bilo dovoljno dobro za 574. mjesto od oko 1500 natjecatelja tog dana.

Ovo nije prvi put da je Chen učinio ovakvo nešto. Vjeruje se da je sudjelovao i na maratonu u Guangzhouu 2018. i maratonu u Xiamenu 2019. te da je tada također popušio kutiju cigareta.

Ne postoji pravilo o pušenju na maratonu

Otkako je postao viralan, mnogi ljudi na internetu kritizirali su njegov postupak te su pisali kako mu se ne bi smjelo dopustiti da puši u utrci.

“Jadni trkači oko njega”, napisao je jedan komentator.

Međutim, ne postoje nikakva pravila o pušenju na maratonskim stazama, ne samo zato što se odvija vani već i zato što je ideja o nepušenju tijekom tog događaja uvriježena.

Čini se kako je Chen odlučio iskoristiti tu “rupu” za uživanje u poroku čak i dok se bavi zdravom aktivnošću.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Grude se pripremaju za jedan od najvećih datuma u povijesti hrvatskog naroda u BiH

Prvi put se spominju 1575. godine kao Grude, a kako piše prof. Marko Vego, naziv su dobile po mnoštvu gomila od kamena koje su nastale još u ilirsko doba. Službeno postaju općina 1. rujna 1955. godine, a kao službeni datum za svoj dan uzimaju 18. 11., dan kad je ovdje […]

Pretplatite se