Predao se zatvorski čuvar KPZ-a Mostar

Domagoj
0 0
Read Time:54 Second

Zatvorski čuvar Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Mostar, I.M.(32) iz Širokog Brijega, koji je bio u bjekstvu, predao se jutros u pratnji odvjetnika u prostorije Policijske uprave Široki Brijeg.

Kako je potvrđeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačkoe županije, on je lišen slobode te je nad njim zavedena kriminalistička obrada tijekom koje će biti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio gore kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga kao i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari.

Iz MUP-a ZHŽ su podsjetili da su 12. studenog radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg i Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ po naredbi Općinskog suda u Širokom Brijegu izvršili pretragu obiteljske kuće, okućnice, pratećih objekata i vozila koje koristi osoba I.M. iz mjesta Biograci, Široki Brijeg.

Tom prilikom je pronađena i izuzeta zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana, više komada vaga za precizno mjerenje, više komada automatskog i lovačkog oružja, te streljiva različitog kalibra.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Švedska zabranjuje islamske škole

Usprkos tome što su mnoge islamske akademske institucije među najuspješnijim školama u Švedskoj, vlasti te zemlje nastavljaju ih zatvarati u pokušaju da se progura “antiislamska retorika” i “zaustavi privatizacija” u obrazovanju, prenosi Anadolija. Bivša ministrica obrazovanja te nordijske zemlje Lena Axelsson Kjellblum rekla je ranije ove godine da je njena […]

Pretplatite se