Nevjerojatan odaziv na humanitarnu akciju: Za dijelove BiH pogođene poplavama prikupljeno više od 250.000 KM

admin
1 0
Read Time:41 Second

Humanitarna akcija za prikupljanje sredstava za područja Bosne i Hercegovine pogođena katastrofalnim poplavama, koju je pokrenula udruga Pomozi.ba, prikupila je više od 250.000 KM u manje od 24 sata. Građani Bosne i Hercegovine, ljudi iz svih dijelova svijeta te brojne tvrtke odazvali su se humanitarnom pozivu i u kratkom vremenu prikupili nevjerojatnu svotu novca za ovu svrhu.

Iako je početni cilj bio 50.000 KM, udruga Pomozi.ba je više puta “pomijeralo” granicu zbog velikog odaziva. Čak je i pristup stranici na kojoj se može pratiti koliko je novca prikupljeno bio otežan zbog velikog interesa.

Podsjećamo, novac se može donirati pozivom na broj 17039, izravno putem stranice Pomozi.ba, kao i kroz direktne uplate na žiro račun.

Potraga za velikim brojem nestalih osoba još uvijek traje. Najviše su pogođene općine Kiseljak, Fojnica, Jablanica, Konjic i Kreševo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Odgođeni svi nogometni susreti planirani ovog vikenda

Nogometni savez Bosne i Hercegovine donio je odluku o odgodi svih utakmica na području Federacije Bosne i Hercegovine. Ovog vikenda GOŠK je na domaćem terenu trebao igrati protiv Slobode u okviru 10. kola Premijer lige. Nogometaši Čapljine na Bjelavama su trebali ugostiti ekipu Klisa, a nogometaši Višića planirali su gostovanje […]

Pretplatite se