Mario Mandžukić odlazi iz stožera hrvatske reprezentacije

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Mario Mandžukić (38) napušta stožer hrvatske reprezentacije nakon nepune tri godine provedene kao jedan od pomoćnika Zlatka Dalića.

U stožer je stigao u studenom 2021. godine na poziv izbornika, a sada ga u dogovoru s njime i napušta, objavio je HNS na službenim stranicama.

Mandžukić je kao trener sudjelovao u dva povijesna uspjeha Vatrenih, osvajanju brončane medalje na FIFA Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine te srebrne medalje u UEFA-inoj Ligi nacija 2023. godine.

Zahvaljujem izborniku Daliću i HNS-u na povjerenju i pruženoj prilici, kao i svim kolegama u stožeru i igračima na suradnji. Ponosan sam na uspjehe koje smo u ovom razdoblju ostvarili i drago mi je što sam mogao u ovoj ulozi pomoći reprezentaciji. Nakon ovogodišnjeg Eura osjetio sam da je vrijeme za nove i drugačije izazove, a reprezentaciji želim puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima, izjavio je Mandžukić.

Mario je istinska veličina našeg nogometa i njegovo nogometno iskustvo i autoritet sigurno su bili od velike pomoći našim mlađim igračima u proteklom razdoblju. Hvala Mariju na velikom angažmanu koji je iskazao u ovoj za njega novoj ulozi, uistinu se predao trenerskom poslu onako kako je to činio i kao igrač.

Zahvaljujem mu na doprinosu našim velikim uspjesima u protekle tri godine, koliko je bio dio stožera, te mu želim puno sreće i uspjeha u daljnjim izazovima. Nadam se da će ostati vezan uz nogomet o kojem puno zna i kojem još puno može dati, bez obzira na to u kojoj se ulozi u budućnosti vidi, poručio je izbornik Dalić.

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nove paprene kazne za prekršitelje zakona: Inspektori zapečatili 9 objekata

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH su 19. kolovoza na području Federacije BiH izvršili 199 inspekcijskih nadzora. Njima su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost ugostiteljstva, pekarstva, građevinarstva, priređivanja igara na sreću klađenja, trgovine i ostale uslužne djelatnosti. U izvršenim kontrolama otkriveno je 65 neprijavljenih radnika, devet objekata koji su […]

Pretplatite se