Nove paprene kazne za prekršitelje zakona: Inspektori zapečatili 9 objekata

admin
0 0
Read Time:44 Second

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH su 19. kolovoza na području Federacije BiH izvršili 199 inspekcijskih nadzora.

Njima su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost ugostiteljstva, pekarstva, građevinarstva, priređivanja igara na sreću klađenja, trgovine i ostale uslužne djelatnosti.

U izvršenim kontrolama otkriveno je 65 neprijavljenih radnika, devet objekata koji su obavljali djelatnost bez odobrenja za rad nadležnog organa, pet poreznih obveznika koji nisu imali instaliran fiskalni uređaj i 78 poreznih obveznika koji nisu evidentirali promet putem fiskalnog uređaja.

Zbog utvrđenih nepravilnosti zapečaćeno je 19 objekata i izdata su 153 prekršajna naloga s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu 355.500 KM.

Aktivnosti inspekcijskih nadzora Porezna uprava Federacije BiH će provoditi i u narednim danima, stoga se pozivaju porezni obveznici kod kojih su utvrđene nepravilnosti da usklade svoje poslovanje i da poštuju zakone kako se ne bi izlagali sankcijama i nepotrebnim troškovima, priopćeno je iz Porezne uprave FBiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SASTANAK: Direktor CIA-e stigao u BiH

Direktor Centralne obavještajne agencije Sjedinjenih Američkih Država William Burns stigao je danas u Sarajevo. Tijekom svoje bogate i dugogodišnje službe,  William Burns je služio šest predsjedničkih administracija, a karijera mu traje više od četiri desetljeća. Na poziciju direktora CIA-e imenovan 2021. godine, a predsjednik Biden ga je unaprijedio u ured […]

Pretplatite se