Poljoprivrednicima u Federaciji BiH osigurano dizel gorivo

admin
0 0
Read Time:32 Second

Vlada Federacije je usvojila odluku o ustupanju dizel goriva iz federalnih robnih rezervi poljoprivrednim proizvođačima.

Radi se o količini od 2,3 milijuna litara dizel goriva iz federalnih robnih rezervi koje će Vlada ustupiti županijskim ministarstvima nadležnim za poljoprivredu.

Vlada je ovom odlukom ujedno zadužila nadležna ministarstva da izvrše podjelu goriva poljoprivrednim proizvođačima u FBIH na osnovu službenih spiskova korisnika poticaja u Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Ovo ministarstvo će posebnim aktom precizirati način realizacije ustupanja goriva poljoprivrednicima koji obrađuju zemljište. Za realizaciju ove odluke je pored nadležnog ministarstva zadužena i Federalna direkcija robnih rezervi, priopćio je u petak predsjednik Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić.

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Matić: Sav sakupljeni pčelinji otrov prodamo

Da u pčelarstvu nije sve u medu, ljetos nam je potvrdio Nikola Matić, pčelar i boksač iz Dračeva kod Čapljine. Novi susret zakazali smo zbog pčelinjeg otrova. Sjećamo se kako je u srpnju 2020. godine u Čapljini ing. Tvrtko Matijević iz Zagreba održao predavanje o proizvodnji pčelinjeg otrova. Zahtjevan posao […]

Pretplatite se