VIDEO Hrvatski navijači napravili šou u Kataru: Kockice osvojile Dohu, mještani oduševljeni

admin
0 0
Read Time:30 Second

Skupina hrvatskih navijača izazvala je show u središtu Dohe, pojavivši se odjevena u tradicionalne arapsku haljinu, kanduru, ali ukrašenu prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima.

Članovi kluba navijača Mi Hrvati prošetali su Souq Waqifom, središnjom tržnicom u Dohi, odjeveni u tradicionalne bijele duge haljine s karakterističnim hrvatskim kvadratićima.

Standardnim repertoarom navijačkih pjesama, od ‘Moje domovine’ pa do ‘U boj, u boj’, i šetnjom kroz jednu od glavnih turističkih lokacija Dohe bili su prava atrakcija. Ljudi su im prilazili želeći se slikati, snimale su ih brojne novinarske i fotoreporterske ekipe, a zbunjeni prolaznici oduševljeno su im pljeskali.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Upozorenje iz Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije o pojačanom krivolovu u noćnim satima

Posljednjih dana do ovog ministarstva dolaze informacije da se na području Hercegbosanske županije sve češće pojavljuje krivolov iz vozila „farovima“ na javnim putevima te se u opticaju javlja znatan broj termalnih ciljnika koji omogućavaju vidljivost u noćnim prilikama, te se na taj način omogućava neograničena manipulacija nad divljači prilikom krivolova, […]

Pretplatite se