Pripadnici Granične policije BiH spašavali skupinu migranata

admin
0 0
Read Time:36 Second

Pripadnici Postrojbe granične policije Zvornik, 21. studenog 2022. godine na dijelu državne granice između mjesta Šepak i Branjevo, uočili su skupinu migranata, koji su usred naglog porasta vodostaja rijeke Drine ostali zarobljeni na navedenom području. Naime, prema zaprimljenoj informaciji da su migranti ostali zarobljeni na navedenom području, pripadnici GPBiH su, koristeći specijalističku opremu, uključujući i dron, locirali skupinu migranata koji su bili okruženi vodom.

Uz pomoć službenika Civilne zaštite grada Zvornika i uz upotrebu njihovog plovila i službenih vozila Postrojbe granične policije Zvornik, uspješno su spašene 33 muške osobe, državljani Afganistana. 27 osoba je upućeno Službi za poslove sa strancima, dok je 6 osoba prevezeno u Dom zdravlja Zvornik, radi ukazivanja liječničke pomoći, priopćeno je danas poslijepodne iz Granične policije BiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BLIDINJE: BROJNE SU MOGUĆNOSTI ZA RAZVOJ ZIMSKOG, LJETNOG, REKREATIVNOG, VJERSKOG I ZDRAVSTVENOG TURIZMA

Osim zimskog turizma brojne su mogućnosti Parka prirode za razvoj ljetnog, rekreativnog, vjerskog i zdravstvenog turizma. Pogledajte reportažu BHRT o Blidinju kao Parku prirode i turističko-zdravstvenoj oazi. Smještajni kapaciteti kao i ski lift su spremni za novu zimsku sezonu, dolaskom snijega očekuju se i prvi skijaši. Imamo 14 soba, 35 […]

Pretplatite se