Blidinje: Otvorenje izložbe “Svjetlost tvoja dolazi”

admin
0 0
Read Time:42 Second

Radosni smo obavijestiti vas i pozvati na svečanost otvaranja izložbe Svjetlost tvoja dolazi u nedjelju, 4. prosinca nakon mise koju ćemo slaviti u 10 sati. Izložba će biti postavljena u našoj galeriji. Na izložbi ćete moći uživati u djelima više autora iz fundusa Franjevački muzej i galerija Široki Brijeg. Kao što se iz naslova može naslutiti, radovi koje ćete vidjeti pričat će jednu lijepu adventsko-božićnu priču.

Nakon razgledavanja izložbe počastit ćemo se planinskim čajem i kuhanim vinom. Izložba će se moći pogledati taj dan do 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 8. siječnja 2023. Moguće ju je pogledati u subote i nedjelje između 11 i 19 sati (osim na Božić), a u druge dane potrebna je najava i dogovor na tel. 063 112 319 ili 063 882 042.

Dođite, jer Svjetlost naša dolazi!

Franjevačka kuća molitve Masna Luka

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DOČEK EUROPSKOG PRVAKA NINE ŠERMETA U LIVNU

Mladi livanjski taekwondoist Nino Šeremet osvojio je naslov prvaka Europe u kadetskoj konkurenciji. Šeremet je osvojio zlatnu medalju na Europskom kadetskom prvenstvu na Malti u kategoriji + 65 kilograma. Ostvario je pobjede nad tri predstavnika Grčke te Švedske te došao do najsjajnijeg odličja. Kakav doček su mu pripremili njegovi livnjaci, […]

Pretplatite se