Zlatko Dalić oduševljen prikazanim protiv Belgije: Izvrsna utakmica, potpuna kontrola

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Izbornik Hrvatske, Zlatko Dalić, održao je jutros press konferenciju u Dohi, a na njoj je govorio prije svega o utakmici protiv Belgije kojom je oduševljen.

– Pogledao sam je sinoć na miru, dobio sam statistiku i dojam je bolji nego jučer. Sjajna utakmica Hrvatske, sjajnih 98 minuta. Kontrola, odbrana, presing… sve je bilo na vrhunskom nivou. Mislim da je to bilo izvrsno. Potpuna kontrola. Imali smo dvije ili tri situacije koje su mogle biti pogubne, ali one su nastale iz naših grešaka, a ne iz belgijske igre. Kompletna priča bila je sjajna. Toliko dobrih stvari je bilo. Po statistici smo trčali 122 kilometra, nismo pali u tom segmentu. Sve što smo napravili bilo je jako, jako dobro. Dojam nakon snimke je bolji nego nakon utakmice, rekao je Dalić novinarima.

Pred Vatrenima je sada Japan.

– Ako neko završi prvi u grupi ispred Španjolske i Njemačke, onda je on dobar i kvalitetan. Japan je pokazao da ne odustaje, vraćao se nakon što je gubio i to je njegova velika kvaliteta. Moramo biti disciplinirani i strpljivi i ne smijemo raditi greške na početku utakmice. Japan to kažnjava kontranapadima. Moramo imati dobru povratnu trku.

Govorio je ponovo Dalić i o poštovanju.

– Uz Njemačku i Francusku smo jedini s medaljama u posljednjih 20-ak godina. Mala smo država, moramo zbog toga biti sretni i ponosni. Nije to moj uspjeh, ali godi i veseli, to je uspjeh svih nas. Nadam se da to nije kraj i da će Hrvatska raditi bolje i veće stvari. Postali smo ekipa koja zaslužuje poštovanje o kojem govorim, a ne to da kao viceprvak svijeta igramo u 13 sati. Zaslužili smo to rezultatima. Kako god da ovo završi, to je činjenica.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prihodi od poreza veći za 1 milijardu i 412 milijuna KM

Prihodi od neizravnih poreza u jedanaest mjeseci 2022. godine iznosili su 9 milijardi i 76 milijuna KM i veći su za 1 milijardu i 412 milijuna KM ili 18,43% u odnosu na isti period 2021. godine kada su iznosili 7 milijardi i 664 milijuna KM. Samo u rujnu 2022. godine […]

Pretplatite se