Hajduk na punom Poljudu dočekuje Villareal

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Večeras od 21 sat Hajduk na punom Poljudu dočekuje Villareal. Utakmica se igra u okviru playoff-a Konferencijske lige, a prvi susret završio je u korist španjolske momčadi 4:2.

Igrački jači Hajduk ima i neusporedivo teži zadatak. Taktički prekopirati susret s Vitorijom značilo bi da Bijeli moraju u prvom dijelu čvrsto držati utakmicu pod kontrolom, strpljivo tražiti koridore prema vratima Pepa Reine, a potom u nastavku ubaciti u višu brzinu i žešće pritisnuti goste. Jasno, nije jednostavno napraviti identičnu situaciju kakvu su kreirali u susretu s Vitorijom jer nije kvaliteta protivnika na istoj razini. Pritom je ipak značajno pitanje Nikole Kalinića, koji će biti u kadru za utakmicu, ali ako 34-godišnji centarfor krene od prve minute, to će ukazati na bitno ofenzivniji Hajduk.

Međutim, i s Kalinićem morat će Bijeli biti iznimno čvrsti u sredini i posebno na stoperskim pozicijama. “Ranjeni” Kalinić s 13 šavova na licu nije potpuno spreman, ali prevelika je utakmica s Villarrealom da se ne bi preuzelo i više rizika na svim razinama. I momčadskog i osobnog. Uostalom, ne igraju se takve utakmice svaki dan. Zato Hajduk očekujemo u agresivnom izdanju, ali primarno odgovornog sa željom za posjedom i kontrolom dvoboja.

Neće biti jednostavno, međutim, to se znalo čim se u ždrijebu ukazao Villarreal. U svakom slučaju, treba pokušati “kopirati” izdanje s Vitorijom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zatraženo privremeno ukidanje PDV-a na prirodni plin u trajanju od 6 mjeseci

Vlada FBiH je u četvrtak na sjednici u Mostaru usvojila informaciju Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije o kretanju cijena prirodnog plina, s prijedlogom za ublažavanje posljedica udara rasta cijena ovog energenta na njegove krajnje potrošače. Federalna vlada pokreće inicijativu prema Vijeću ministara BiH za poduzimanje aktivnosti na privremenom ukidanju […]

Pretplatite se