Stravične scene iz Francuske: Veliki neredi, automobilom nasrnuo na navijače, dječak poginuo

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Francuska je s 2:0 pobijedila Maroko i drugi put u nizu se plasirala u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Veliko slavlje u Francuskoj ubrzo se pretvorilo u katastrofu i velike nerede.

Nakon susreta su na ulicama Montpelliera izbili sukobi francuskih i marokanskih navijača, a na društvenim mrežama se pojavila i stravična snimka na kojoj se može vidjeti kako netko u bijelom automobilu nasrće na skupinu navijača i gazi ih.

Automobil se u jednom trenutku zabio u navijače i jednog je odbacio na ulicu, dok je drugi ostao nepomično ležati nakon što ga je pregazilo vozilo. Navodno je do ovog stravičnog čina došlo nakon što su marokanski navijači htjeli ukrasti francusku zastavu. To se nije svidjelo nekome u spomenutom vozilu pa ih je odlučio pregaziti.

Kako javlja BFM TV, u naletu automobila je poginuo 14-godišnji dječak. Tinejdžer je odmah nakon incidenta prebačen u lokalnu bolnicu i pokušana mu je pružiti potrebna liječnička pomoć, ali je u bolnici preminuo. Vozač je pobjegao s mjesta zločina, policija je već pronašla njegov automobil. Agencije za provođenje zakona pokrenule su istragu o incidentu.

Kao što smo rekli, moguća snimka incidenta pojavila se na društvenim mrežama. Grupa navijača okružila je bijeli automobil na jednoj od ulica, jedan od navijača pokušao je otrgnuti francusku zastavu koja je visjela s prozora automobila. Nakon toga vozač je oštro stisnuo gas i krenuo prema masi, okrenuo se i oborio muškarca koji mu se našao na putu.

Do sukoba navijača došlo je i u centru grada gdje su se dvije zavađene frakcije međusobno gađale bakljama i vatrometom. Da će doći do nereda moglo se pretpostaviti i prije utakmice jer je već u samoj pripremi policija najavila da će diljem Francuske rasporediti 10 tisuća policajaca, od čega je polovica poslana u Pariz, kako bi spriječili potencijalne nerede.

Kako prenosi AFP, 170 osoba privedeno je diljem zemlje, od kojih više od 100 u Parizu, gdje je došlo do velikih sukoba navijača i policije na Champs Elysées. Konkretno, u glavnom gradu zemlje privedena je skupina od 40 ljudi zbog nošenja zabranjenog oružja.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Hrvatskoj povučen poznati lijek protiv bolova

Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) objavila je da na njezin zahtjev povlači lijek Deksketoprofen JGL 25 mg filmom obložene tablete. Riječ je o lijeku protiv bolova tvrtke Jadran Galenski laboratorij d.d te da se povlačenje provodi do razine ljekarni. Serija lijeka povlači se jer je prilikom ispitivanja […]

Pretplatite se