Počinje naplata parkinga u više kvartova u Mostaru

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second
Od srijede, 21. prosinca 2022, počinje naplata javnih parkirališta u nekoliko kvartovskih područja u Mostaru.

Naplata javnih parkirališta počinje u kvartovskom području koje je omeđeno ulicama Dr. Ante Starčevića, Kneza Višeslava, Tina Ujevića (nekadašnja Ulica Vokića i Lorkovića) i Alekse Šantića (nekadašnja Ulica Mile Budaka). Područje je ovo u Gradu Mostaru poznato kao Centar 2 i Centar 3.

Uz to, od navedenog datuma počinje i naplata javnih parkirališta u kvartovskom području koje je omeđeno ulicama Kralja Tomislava, Stjepana Radića i Kralja Petra Krešimira IV. Područje je ovo u Gradu Mostaru poznato kao Staro Veležovo ili Strelčevina.

Oba spomenuta područja se nalaze unutar Parking Zone II te je vertikalna signalizacija uz parking automate već postavljena. Sve lokacije parking automata u Gradu Mostaru možete pronaći na službenoj stranici JP Mostar parking d.o.o. Mostar.

Naplata javnih parkirališta počinje i u kvartu koji je omeđen ulicama Kralja Zvonimira, Kralja Tvrtka, Stjepana Radića i Kralja Tomislava. Područje je to od Srednje strojarske škole Fausta Vrančića i nekadašnjeg Đačkog doma. Vertikalna signalizacija uz parking aparat je već postavljena.

Preko puta spomenutog kvarta, s lijeve strane Ulice Kralja Zvonimira (smjer kretanja od križanja ulica Kralja Zvonimira i Kralja Tvrtka) također počinje naplata javnih parkirališta te je vertikalna signalizacija uz parking aparat već postavljena.

Oba spomenuta područja se nalaze unutar Parking Zone I. Sve lokacije parking automata u Gradu Mostaru možete pronaći na službenoj stranici JP Mostar parking d.o.o. Mostar.

Cijene parkinga na javnim parkiralištima u Zoni I su:

  • Satna parking karta – 1.50 KM
  • Dnevna parking karta – 20 KM
  • Povlaštena mjesečna parking karta – 25 KM
  • Povlaštena godišnja parking karta – 225 KM

Cijene parkinga na javnim parkiralištima u Zoni II su:

  • Satna parking karta – 1 KM
  • Dnevna parking karta – 15 KM
  • Povlaštena mjesečna parking karta – 15 KM
  • Povlaštena godišnja parking karta – 135 KM

Svoje povlaštene parking karte možete kupiti u prostorijama poduzeća JP Mostar Parking d.o.o. Mostar na Bulevaru (preko puta Doma zdravlja).

Za prvu kupovinu povlaštene parking karte, potrebno je priložiti kopiju prometne dozvole, potvrdu o prebivalištu (ne stariju od šest mjeseci) te popuniti obrazac koji možete preuzeti sa stranice ili u prostorijama poduzeća. Prometna dozvola mora glasiti na istu fizičku osobu kao na potvrdi o prebivalištu.

(www.jabuka.tv | Foto: JP Mostar parking)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ljubušanka će u svojoj kući otvoriti krojački salon

Grad Ljubuški dodijelio je ukupno 60.000 KM za financiranje biznisa za marginalizirane skupine žena. Novčana sredstva dobilo je sedam Ljubušanki: Nikolina Miličević, Petra Jelčić, Romilda Ćutuk, Antonija Boras, Ana Krajinović, Antonija Kolobarić i Danijela Kraljević od kojih će svaka dobiti po 8.571 KM. Tridesetdvogodišnja Romilda Ćutuk iz ljubuškog je sela […]

Pretplatite se