Livanjska srednja škola kroz projekte EU traži suradnike za provedbu novih ideja

admin
0 0
Read Time:44 Second

Predstavnici Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića iz Livna jučer su boravili u Zagrebu gdje su održali radni sastanak u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU.

S ravnateljem i pedagogom Srednje strukovne škole iz Livna, Sašom Grabovcem, razgovarali su ravnateljica Uprave za europsku teritorijalnu suradnju gospođa Stella Arneri i njezini suradnici koje su predstavnici škole upoznali s radom škole, dosadašnjim uspješno odrađenim projektima te entuzijazmom djelatnika i učenika koji žele svojoj školi, a i svom gradu, osigurati bolju budućnost.

Svjesni činjenice da se kroz projekte može puno naučiti i napredovati, škola traži suradnike koji joj svojim iskustvom i radom mogu pomoći u realizaciji ideja kojih u Strukovnoj školi iz Livna ne nedostaje. Radni sastanak u Zagrebu samo je početak, nadamo se, dugogodišnje suradnje Škole s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU te s Upravom za europsku teritorijalnu suradnju, navodi se na FB stranici ove Škole.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Preko vijadukta Marjanovića draga na dionici Miljkovići – Rodoč prešli probni kamioni

Probno ispitivanje vijadukta Marjanovića draga dugog 200 metara uspješno je provela tvrtka Hering d.d. Široki Brijeg. Velebni vijadukt nalazi se iznad naselja Rodoč te će biti dio Južne mostarske obilaznice. Fotografije testiranja objavila je širokobriješka tvrtka Hering koja je izvođač radova, a na njima se vidi kako vijaduktom prolazi šest […]

Pretplatite se