Pilot projekt produženih boravaka u školama Hercegbosanske županije

Domagoj
0 0
Read Time:45 Second

Na prijedlog ministrice Gordane Nakić u školskoj 2022./23. godini realizira se pilot projekt produženih boravaka u školama Hercegbosanske županije. Za ovaj projekt Vlada Hercegbosanske županije je osigurala sredstva u iznosu od 80 000 KM.

Pilot projekt podržali su gradonačelnik Livna Darko Čondrić te načelnici općina Tomislavgrad Ivan Buntić, Kupresa Zdravko Mioč i Glamoča Nebojša Radivojša. OŠ „Fra Lovro Karaula“ Livno i OŠ „Glamoč“ raspisale su Javni poziv za upis učenika u produženi boravak, a očekujemo da će i osnovne škole u Kupresu i Tomislavgradu uskoro učinit isto.

Produženi boravak je oblik neposrednog odgojno-obrazovnog rada koji se provodi izvan redovne nastave. Ovakav oblik rada ima svoje pedagoške, odgojne, socijalne i zdravstvene vrijednosti. Učenicima u produženom boravku organizirano je vrijeme za igru, užinu, odmor, kreativne aktivnosti, učenje i pisanje zadaće pod vodstvom pedagoških radnika.

Zainteresirani roditelji sve potrebne informacije mogu doznati u upravama škola, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

 

TC/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ubojica iz Novske već je jednom ubio čovjeka: ‘Rekao joj je da je bila samoobrana, ona mu je vjerovala‘

Nešto prije prije 8 sati u jednom butiku u Novskoj dogodilo se ubojstvo. Neslužbeno doznajemo da je 54-godišnji muškarac ubio 39-godišnju bračnu družicu, nakon čega je pobjegao. Policija je odmah krenula u potragu za njim, no prije nego što su ga uspjeli uhititi, oduzeo si je život, neslužbeno se doznaje. […]

Pretplatite se