Sarajevo dobilo prvi bitcoin bankomat

admin
0 0
Read Time:45 Second

Glavni grad Bosne i Hercegovine dobio je prvi bitcoin bankomat koji je otvoren u središtu Sarajeva, u Kranjčevićevoj ulici.

Iza bankomata stoji Shitcoins.club, a putem bankomata moguća je brza i laka razmjena kriptovaluta BTC, ETH, LTC i USDT u gotovinu i gotovine u kriptovalutu, a podržan je rad u domaćoj valuti konveritiblnoj marki, izvještava Indikator.ba.

Mreža Bitcoin bankomata Shitcoins.club pokrenuta je u svibnju 2017., a prvi bankomat za kriptovalute otvoren je u poljskom gradu Bydgoszczu, gdje su korisnici mogli kupovati i prodavati kriptovalute za gotovinu.

Nakon Poljske mreža se proširila u druge zemlje, a trenutno tvrtka ima svoje BTC bankomate u gotovo cijeloj Europi i nastavlja širiti svoj doseg.

Mreža korisnicima nudi povoljne cijene te mogućnost izravne zamjene kriptovaluta u gotovinu i obratno.

Promet kriptovalutama u BiH nije zakonski uređen.

Oporezivanje trgovine kriptovalutama još uvijek nije definirano Zakonom o PDV-u u Bosni i Hercegovini.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Obavijest korisnicima usluga veterinarskih stanica s područja općine Tomislavgrad

Služba za gospodarstvo i inspekciju, Odsjek za gospodarstvo i poljoprivredu obavještava korisnike usluga veterinarskih stanica s područja općine Tomislavgrad da će Općina Tomislavgrad nastaviti sufinancirati usluge (liječenje domaćih životinja i osjemenjivanje krava) od strane veterinarskih stanica za period od 1.1.2023.do 31.12.2023. god. Pravo na subvenciju imaju poljoprivredna gospodarstva na području […]

Pretplatite se