Početak tjedna donosi nam kišu, buru i snijeg

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima, ponegdje praćenih grmljavinom. Na planinama se očekuje snijeg. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni, uz postupno skretanje na sjeverni. U kasnim večernjim satima u Hercegovini i na jugozapadu Bosne se očekuje jaka bura. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni Celzijevih. U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme s kišom. Jutarnja temperatura oko 6, a dnevna oko 11 stupnjeva.

U utorak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz promjenljivu oblačnost. Tijekom dana je lokalno i povremeno moguća slaba kiša. Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima, sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 3, na jugu do 6, a dnevna od 3 do 8, na jugu do 12 °C.
U srijedu također umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjeren, veći dio dana, zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -5 do 1, na jugu do 4, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 14 °C.
Bosnu i Herecgovinu u četvrtak očekuje pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na sjeveru zemlje do 10, a dnevna od 12 do 18, na sjeveru zemlje lokalno do 20 °C.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Njemačkoj sve stalo: Paraliziran javni promet, zatvorene pojedine autoceste, ne voze autobusi, vlakovi….

Pogođen je međugradski i regionalni željeznički promet, kao i lokalni javni prijevoz u nekoliko njemačkih saveznih zemalja i gotovo sve zračne luke U Njemačkoj je u ponedjeljak, 27. ožujka, počeo tzv. mega štrajk. Paraliziran je gotovo sav javni promet i to bi trebalo trajati do ponoći. Gotovo sav javni prijevoz […]

Pretplatite se