HDZ-ovi kandidati za ministre u Vladi FBiH

admin
0 0
Read Time:35 Second

HDZ je u utorak predsjednici Federacije BiH Lidiji Bradari dostavio imena kandidata te stranke za ministre u Vladi Federacije BiH.

Za ministara financija predložen je Toni Kraljević iz Ljubuškog, aktualni ministar financija i dopredsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Za ministricu kulture i sporta Federacije BiH predložena je donedavna savjetnica ministrice civilnih poslova BiH profesorica Sanja Vlaisavljević dok bi ministar pravosuđa trebao biti Vedran Škobić, odvjetnik iz Mostara.

Na prijedlog HDZ-a, Ministarstvo zdravstva vodio bi liječnik iz Mostara Milenko Bevanda, dok je za ministra prostornog uređenja predložen dosadašnji ministar unutarnjih poslova Posavske županije Željko Nedić.

Na kraju, HDZ je za ministra prometa i komunikcija predložio Andrijanu Katić, navodi se u dopisu koji potpisuje čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDEO: Mali kuhar iz Rame

  Marko već od 9. godine zna što želi raditi u životu, a to je biti kuhar. Sada ide u 9. razred i svakodnevno kuha za sebe i svoju obitelj. Pokazao nam je kako pravi domaću pizzu i pitu a sve to pogledajte u našem prilogu. 

Pretplatite se