PD Orlova stina: Život na Marsu ne postoji samo u SF filmovima

admin
0 0
Read Time:46 Second

Život na Marsu ne postoji samo u SF filmovima ili kultnoj pjesmi Davida Bowiea. Postoji i u stvarnosti. Dođeš na otok Pag i u svega par koraka ostaviš iza sebe civilizaciju i kročiš u jedan posve drugi svijet. Cijeli jedan planet i sav život na njemu stao je u stazu Life on Mars, dugu petnaestak kilometara.

S jedne strane pogled na more i Velebit, s druge strane marsovski prizori. Duž cijele staze nevjerojatni oblici kamenja, boje…Bura je ovdje učinila svoje. Doslovno nema ničega osim stijena i kamenja. I ovaca. Potpuni izostanak raslinja, izuzev sitnog cvijeća i aromatičnog bilja, pravi je izazov ovcama čija stada prolaze putovima Marsa. Sada nam je puno jasnije zašto su paška janjetina i sir tako posebni.

A ako i dalje sumnjate u postojanje života na Marsu onda pogledajte fotografije. Da vas ne zbuni, mali plavi nisu vanzemaljci, to smo mi s dragim kolegama iz HPD Pločno Posušje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gotovo je s muljažama s medom, evo što se mijenja

Oznaka porijekla „mješavina EU/ne-EU meda“, koja je bunila potrošače i otvarala prostor za muljažu, odlazi u povijest. Naime, Europska komisija je objavila prijedlog izmjene direktive o medu, glavnog propisa koji uređuje prodaju te namirnice u Europi. Objavila je to hrvatska europarlamentarka Biljana Borzan, koja se već neko vrijeme zalaže za […]

Pretplatite se