Prvosvibanjska promenada ulicama Mostara razveselila građane i 29. godinu zaredom

admin
0 0
Read Time:51 Second

I ove je godine Hrvatska glazba Mostar održala tradicionalnu 29. prvosvibanjsku promenadu ulicama grada.

Promenada je krenula ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u 6:00 sati, a zatim Ulicom kneza Mihaila Viševića Humskog, prema raskrižju kod Doma zdravlja, zatim ravno prema i preko Staroga mosta do izlaza na Ulicu maršala Tita.

Nastavili su Ulicom maršala Tita do raskrižja kod bivše robne kuće Razvitak, zatim preko Trga Musala do raskrižja i Šantićevom ulicom do raskrižja kod hotela Ero. Glazba je nastavila promenadu Ulicom dr. Ante Starčevića, Ulicom kralja Tomislava i Ulicom kardinala Stepinca.

Promenadu je završila na Trgu hrvatskih velikana – Rondo.

Ovo već u kontinuitetu izvodimo već 29 godina. Skupljamo se redovno, pišemo aranžmane, radimo probe dva puta tjedno da bismo na ovaj dan počastili Grad i građane ovom budnicom. Ono što je nama posebno drago je to što prođemo cijeli grad. Svake godine nas ljudi dočekaju na balkonima mašu nam i pozdravljaju nas, kazao je novinarima Darko Šunjić, tajnik Hrvatske glazbe Mostar.

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Papa Franjo otkrio da je imao upalu pluća

Papa Franjo, kojemu je 86 godina, otkrio je u nedjelju da je imao “akutnu upalu pluća” zbog koje je krajem ožujka bio hospitaliziran, ali je rekao da i nadalje želi putovati. Osjetio sam oštru bol pred kraj audijencije (29. ožujka), ali nisam izgubio svijest, rekao je Sveti Otac, rođen u […]

Pretplatite se