Dvojica dječaka iz Buškoga jezera izvukla soma od 146 cm!

admin
0 0
Read Time:40 Second


Foto: čitatelj/Tomislavcity

Nedavno smo objavili zanimljivu priču i fotografije somova kapitalaca ulovljenih, a potom puštenih u Buško jezero. Mogli bismo reći da i danas s našega jezera stiže slična priča.

Dvojica prisojačkih dječaka Petar Kapulica i Mile Ćosić, koji inače žive u samoj blizini jezera, htjeli su se okušati u ribolovu i čini se „iz prve“ im se posrećilo. Izvukli su soma od 146 cm! Kako? To samo oni znaju.


Foto: čitatelj/Tomislavcity

Stariji su odmah požurili sve fotografirati i naravno, čim prije soma izmjeriti, nakon čega je riba ponovno zaplovila buškoblatskom vodom na radost ovih ponosnih mladića u crnim i bijelim gumenim čizmama.

Kažu, čim mognu zatražit će ribolovnu dozvolu kao bi ponovno s ribom odmjerili snage. Do tada će oni, ako Bog da, dobro porasti, a somovi ih čekati.

Tomislvcity.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDEO: Let 3 u finalu Eurosonga

Foto: Sanjin Srukic/Pixsell Riječka grupa Let 3 s antiratnom pjesmom “Mama ŠČ” plasirala se u utorak navečer u završnicu 67. Eurovizije u Liverpoolu, što je prvi ulazak u finale hrvatskih predstavnika na europskom glazbeno-televizijskom natjecanju od 2017. godine. Druga polufinalna večer na rasporedu je u četvrtak, a finale na kojem […]

Pretplatite se