Život Tine Turner obilježile su tragedije, a najviše su je shrvale smrti sinova Craiga i Ronnieja

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Njezin sin Craig preminuo je 2018. godine u 60. godini, dok je Ronnie preminuo prošle godine u Los Angelesu u 63. godini.

Kada se 2018. godine Tina Turner u 78. godini još jednom u karijeri vratila na londonske pozornice uspješnim mjuziklom o svojem turbulentnom i ne uvijek glamuroznom životu, zadesila ju je nova životna tragedija. Njezin najstariji sin, 59-godišnji Craig Turner, počinio je samoubojstvo u svojem domu u Kaliforniji.
Ugledni agent za prodaju nekretnina Tinin je sin iz veze sa saksofonistom Raymondom Hillom. Rodila ga je kao 18-godišnjakinja, a veza je potrajala tek godinu dana jer se Tina zaljubila u Ikea Turnera, frontmena benda Kings of Rhythm u kojem je Hill bio saksofonist, a ona prateći vokal. U razgovoru s Oprah Winfrey 2005. godine Tina je istakla upravo Craiga kao najemocionalnijeg od svoja četiri sina. Dok je rasipala njegov pepeo po obali Kalifornije, napisala je na Twitteru:
– Moj najtužniji trenutak u životu. U četvrtak, 19. srpnja 2018., rekla sam svoje posljednje zbogom svom sinu, Craigu Raymondu Turneru, kada sam se okupila s obitelji i prijateljima da se pospemo njegov pepeo uz obalu Kalifornije. Imao je pedeset devet godina kada je tako tragično umro, ali on će uvijek biti moje dijete.


Foto:Reuters

Drugog sina Ronnieja je dobila s Ikeom, a posvojila je i Ikeova dva sina Michaela i Ikea Jr. Prije godinu dana Tinu je shrvala nova tragedije kada je preminuo njezin sin Ronnie. Sina slavne pjevačice pronašli su bez svijesti susjedi u njegovom domu te su ubrzo započeli s reanimacijom, ali bez uspjeha. Po dolasku hitna pomoć je proglasila smrt 62-godišnjaka koji je godinama vodio borbu s rakom. Tina Turner emotivnom objavom oprostila se prošle godine od svog sina Ronnieja.
– U tuzi zatvaram oči i mislim na tebe, moj ljubljeni sine, prerano si napustio svijet – napisala je 83-godišnja glazbenica na društvenim mrežama. Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dok cijene goriva i dalje padaju, hrana sve skuplja: Trgovci ostvaruju ekstraprofite na siromašnom narodu

Foto:Pixabay.com U prva četiri mjeseca ove godine federalni inspektori izvršili su 190 inspekcijskih nadzora kontrola cijena te je konstatiran porast u udjelu nepravilnosti, naročito kod cijena mlijeka, jaja, šećera, riže, tjestenine. Iako je nastavljen trend pada cijena goriva i praktično nema više nikakvog opravdanja za previsoke cijene hrane, ipak, činjenica […]

Pretplatite se