Grude: 14. međunarodni susret starodobnih vozila oldtimera ‘4 grada Hercegovine 2023.’

admin
0 0
Read Time:53 Second

Četrnaesti međunarodni susret oldtimera ”Četiri grada Hercegovine 2023.” održat će se u nedjelju, 4. lipnja s početkom u 11 sati sa startom u Grudama, u organizaciji Oldtimer kluba ”Ero”.

Okupljanje i prijave sudionika održat će se na Agroturizmu ”Marića gaj” od 9 do 11 sati, a u 11 sati je start i obilazak četiri grada/općine u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Oldtimeri će krenuti od Gruda prema Posušju, Širokom Brijegu te Ljubuškom. Po dolasku u Ljubuški, u Motelu ”Most” bit će priređena večera te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta, priopćili su organizatori. Ž

Ukupna dionica ovogodišnjeg susreta oldtimera je oko 80 kilometara, a vozila koja sudjeluju moraju biti tehnički ispravna i registrirana.

Iz Oldtimer kluba ”Ero” navode kako kotizacija za svakog vozača iznosi 60 KM, a za suvozača 40 KM, uz napomenu kako vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaćaju kotizaciju.

Inače, organizator ovog susreta Oldtimer klub ”Ero” osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Stručnjaci apeliraju na izmjene zakona da bi se stalo u kraj bahatim vozačima

Foto:Freepik Stručnjaci su suglasni da su potrebne izmjene postojećeg zakonskog rješenja da bi bila povećana sigurnost na cestama u našoj zemlji. Mora biti napravljena detaljna analiza u koju će biti uključeni stručnjaci i potom pristupiti izmjenama postojeće regulative ili izradi novog zakona. Da je Zakon o sigurnosti prometa potrebno mijenjati, […]

Pretplatite se