FUP obavio pretrese na auto otpadima u Grudama

admin
0 0
Read Time:36 Second

Policijski službenici Federalne uprave policije Federalnog ministarstva unutarnjih poslova od ranih jutarnjih sati, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, na području općine Grude poduzimaju aktivnosti na realizaciji operativne akcije kodnog naziva „Hercegovina“.

Akcija se provodi u vezi s dokumentiranjem kaznenog djela i osoba u vezi s kaznenim djelom „prikrivanje“, a u vezi s kaznenim djelom „teška krađa“.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Ljubuškom obavljeni su pretresi na auto otpadima na dvije lokacije, kojom prilikom su pronađeni predmeti koji su traženi naredbom Suda, a koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku.

Policijski službenici Federalne uprave policije nastavljaju dalje aktivnosti na dokumentiranju predmetnog kaznenog djela i osoba koja se dovode u vezu sa istim, priopćeno je iz Federalne uprave policije.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Cvitanušić: Na krovu svijeta osjetio sam zahvalnost pomiješanu sa osjećajem prolaznosti

Bosanskohercegovački triatlonac i alpinista Tomislav Cvitanušić kaže da je zahvalnost pomiješana sa osjećajem prolaznosti prevladavala kod njega u trenutku kad je, u maju ove godine, pristupio vrhu najveće planine svijeta Mount Everestu (8.848 m.v.v). Foto:FENA/Harun Muminović – Kad sam došao na vrh imao sam osjećaj zahvalnosti, koji se miješao sa […]

Pretplatite se