U Livnu održano predstavljanje knjiga Ivane Ćurić – video prilog

Domagoj
0 0
Read Time:59 Second

Puna je bila konferencijska sala hotela Novitas u Livnu gdje su sinoć predstavljene 4 knjige duvanjske spisateljice Ivane Ćurič – Iz dnevnika jedne mlade 1 i 2, Moj Tata superheroj i Sedmero znatiželjnih. Uz spisateljicu knjige su predstavljali i njena kolegica učiteljica, prof. Ana Papić, prof. Krešo Tabak te Mirko Ćurić dopredsjednik društva hrvatskih književnika, ogranak slavonsko-baranjsko-srijemski.
Ulomke iz knjiga pročitale su dvije učenice iz Livna, a livanjska publika je s predstavljanja otišla oduševljena onim što su od predstavljača čuli. Ivana se isprofilirala u dječjoj književnosti iako su joj prve dvije knjige Iz dnevnika jedne mlade 1 i 2 za nešto stariju publiku.
Duhoviti tekstovi, bili oni za djecu ili odrasle, prožeti su lokalnim, ikavskim, govorom, malim i velikim čitateljima donose situacije iz svakodnevnog života, a u tim situacijama se mogu svi pronaći. Ovo je bilo prvo Ivanino predstavljanje knjiga u Livnu, a s obzirom na odaziv publike i njihove reakcije, livanjska publika i duvanjska spisateljica družiti će se i češće.

U nastavku ovog priloga pogledajte što su nam rekli spisateljica Ivana i Krešo Tabak, predstavljač knjige, a na samom kraju poslušajte jednu od priča koju je pročitala autorica.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

STANELI oduševio publiku u Tomislavgradu - video

Iluzionist Staneli večeras, 16. rujna izveo je svoj spektakl u kino dvorani Kulturno informativnoga centra u Tomislavgradu. Izveo je svoje čarobne trikove i tako oduševio kako djecu tako i odrasle. Djeca su bila posebno zaprepaštena čupavim zabavnim zečevima i golubicama. U razgovoru sa iluzionistom Stanelijem saznali smo ponešto o njegovim […]

Pretplatite se