U BiH i narednih dana kiša, pljuskovi i grmljavina

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second


Foto: Pixabay.com

Sutra će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno sunčano prije podne. Širom zemlje su mogući lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom, većinom od sredine dana prema večernjim satima. U sjevernim područjima lokalni pljuskovi su mogući i prije podne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 24°C, na jugu zemlje do 28°stupnjeva.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima s prolaznim lokalnim pljuskovima praćenim grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 17°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C, na jugu zemlje do 28° stupnjeva.

Za ponedjeljak se prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, ponegdje u sjevernim područjima sa slabom kišom. Tijekom dana kiša, pljuskovi i grmljavinom u Bosni. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 28 stupnjeva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zagrebački poduzetnik na povratku iz Hercegovine zaustavljen na granici s 40 tisuća eura

Foto:Pixabay.com Carinici na graničnom prijelazu Vinjani Donji kod Imotskog su 30. svibnja ove godine, pri povratku iz Hercegovine, zaustavili 52-godišnjeg Miroslava Marića zvanog Bušo, poduzetnika iz Zagreba te su mu, zbog toga što nije prijavio da sa sobom u Hrvatsku, odnosno EU, unosi više od 10 tisuća eura, izdali prekršajnu […]

Pretplatite se